Ga naar de beginpagina
Bekijk hier onze activiteiten
Bekijk hier onze agenda
Bekijk hier onze komende spirituele beurs
Bekijk hier onze cursussen
Bekijk hier onze workshops
Meld je hier aan voor een cursus of workshop
Bekijk de websites van collega's
Trek hier jouw tarot dagkaart
Neem hier contact met ons op

 

We hebben inmiddels een heel netwerk aan goede en betrouwbare mediums opgebouwd en hebben onze doelen duidelijk voor ogen. Namelijk laagdrempelig, gevarieerd, aards, nuchter en natuurlijk met zuiverheid. Wij vinden het belangrijk dat bezoekers de mogelijkheid krijgen om kennis te maken met alle facetten van het spirituele en de mogelijkheid krijgen om zichzelf te ontwikkelen.

Dit geldt ook voor onze beurs. Laagdrempelig en dit is zichtbaar in de consultprijzen. De mediums die bij Arcana op de beurs werken zullen niet meer dan 7,50 euro per consult vragen.

De volgende beurs is gepland op 18 november 2018 :
Er werken veel bekende mediums op de beurs. Namelijk: Jan en Geena Stuivenberg met zandlezen, Cristina Henderson, Meriam van Zanten, Gerrit Prins, Jana, Christina Blocks, Amanda, Bodhi Vartman met de helderziende consulten. Pascal, Nanja, Ina met magnetiseren,Ben van Heesch, Conny Grefkens met magnetiseren en voetreflexmassage, Agnes van den Berg met Handlezen en natuurlijk Carla met haar prachtige new Age winkel. We vinden het belangrijk om alle mediums weer met zorg te selecteren.  Zodra de hele beursbezetting voor 18 november bekend is zullen we de lijst aanvullen.
U bent van harte uitgenodigd om eens te komen kennismaken. Zet 18 november 2018 alvast in je agenda en voor volgend jaar staat de beurs gepland op 17 maart 2019.

 

Lokatie: De Pool, Dahliastraat 18 te Baarn
Aanvang:   11.00 uur tot 17.00 uur
Entree 7,00 Euro per persoon
Consult 7,50 Euro per persoon
Informatie: Helen 035-5432896 of 06-10400817