Cursussen Tarot I en de Workshop Spirituele Iriscopie

Cursus Tarot deel I

Ook start in 2024 de cursus Tarot I. De cursus wordt verzorgd door Helen.
In deel I van deze cursus gaan we aan de slag met de Grote Arcana. Je gaat de betekenis van de kaarten leren en je gaat vooral werken met jouw intuïtie. Je leert de verschillende soorten leggingen en de betekenissen van verschillende combinaties. In deel II ga je aan de slag met de Kleine Arcana. Deze cursus zal na de zomerstop zijn. Tijdens de cursussen gaan we veel oefenen met elkaar en met mensen die wij zelf uitnodigen. Ook voor deze cursus geldt: Je moet durven vertrouwen, durven blunderen en houden van heel veel leuke oefeningen. Na Tarot I en II komen er terugkomavonden. Tijdens deze avonden kun je je vragen stellen over leggingen die je hebt gedaan. Deze cursus maakt het mogelijk om echt aan de slag te gaan met de kaarten dus we kijken ook naar mogelijkheden om voor anderen kaarten te leggen op avonden die wij zelf organiseren of wie weet op de beurs van Arcana of een collega vereniging. Hoeft niet en kan wel! We gaan werken met de Rider Waite deck. In de folder staat om welk deck het gaat. Wil je de folder, mail of bel dan even met Arcana Baarn.

Plaats: De Pool
Aantal deelnemers: Maximaal 10
Avonden: 8 dinsdagavonden
Kosten: 175 euro

Workshop Spirituele Iriscopie

Wat jouw oog onthult | De irissen zullen je verbazen!
Spirituele Iriscopie opent je de ogen. Op een toegankelijke manier geeft het je inzicht in je karakter, levenspad, valkuilen en talenten.
In je irissen zijn verschillende structuren waarneembaar en jij gaat tijdens deze workshop leren wat deze betekenen. Aan de hand van foto’s van je eigen ogen ga je de spirituele iriscopie stapsgewijs leren ontdekken. Je leert de hoofdstructuren en hun eigenschappen, maar ook komen ‘de ringen’, introversie/extraversie en enkele ‘posities’ aan bod.
Aan de hand van de foto’s van je ogen krijg je praktisch inzicht in de spirituele iriscopie én leer je tegelijkertijd veel over jezelf. Dit is enorm boeiend, leerzaam en leuk!

Dynamiek van levensprocessen
Je leert over de dynamiek van levensprocessen en welke invloed dat op jou heeft. Naast inzicht in je valkuilen, talenten en eigenschappen, krijg je ook inzicht in de relaties met je ouders en partners en hoe we deze kunnen overstijgen om tot heelheid te komen. Duidelijk wordt hoe je met deze inzichten jouw pad van bestemming kan gaan lopen en/of kan verdiepen en hoe je meer in verbinding met de ziel kan leven en onbewuste patronen beter los kan laten.

Wie geeft de workshop
Hans Thijssen geeft regelmatig workshops en lezingen. Zo ook afgelopen januari een boeiende avond in Baarn. Hans heeft meer dan 25 jaar ervaring met spirituele iriscopie (hij is Rayid expert), zo ook als natuurgeneeskundige en als acupuncturist. Zijn workshops en lezingen zijn erg interactief, professioneel van opzet en daarnaast leerzaam en begrijpelijk voor iedereen. Naast lezingen en workshops verzorgt Hans ook jaarcursussen speciaal voor mensen die de ambitie hebben om Spirituele Iriscopie in de praktijk te gebruiken. De workshop is toegankelijk voor iedereen en je kunt je opgeven bij Arcana Baarn.

Praktische informatie
Datum workshop: 21 april 2024
Tijden: 10.00 tot 17.00 uur
Verzorgt door: Hans Thijssen
Locatie: Dahliastraat 18 te Baarn
Kosten: € 85,00

Je kunt je opgeven door een mail te sturen aan: arcanabaarn@live.nl of bel met Helen 06-10400817