Cursussen intuïtieve ontwikkeling en Tarot I

In januari 2023 start een intuïtieve paranormale ontwikkeling en Tarot I cursus.

Intuïtieve paranormale ontwikkeling:

De cursus wordt verzorgd door Ilse Oehleschlager.
Ik geef de cursussen op dezelfde wijze als dat ik de mediumavonden en privéconsulten geef, gebundeld en gecoached door mijn gidsen en die van de groep. Het is vooral een cursus waar veel geoefend gaat worden. Je krijgt wel theorie mee maar het meeste leer je gewoon in de praktijk. Mét en van elkaar! Een ieder heeft een lijntje met Boven en we gaan spelenderwijs ontdekken hoe die van jou is en waar je nog verdieping of focus op kunt gebruiken. Het is een veelzijdige cursus waarbij, niet alleen met energie van levenden en overledenen gewerkt gaat worden maar ook met o.a kleuren, open-en afsluittechnieken, de band met je gidsen aanscherpen, jouw talenten op helderziend/horend/voelendheid ontdekken, de valkuilen ontdekken, mediumtechniek (wat kan wel/niet) en nog veel meer! Je hoeft echt geen medium te willen zijn om deze cursus te volgen. Je moet alleen durven vertrouwen, durven blunderen en houden van heel veel leuke oefeningen!

Ethiek is voor mij belangrijk, net als een veilige en respectvolle omgeving. We spreken daarom altijd af dat wat er tijdens de cursus gedeeld wordt, ook binnen de groep blijft!

Hartegroet, Ilse Oehleschlager

Plaats: De Pool
Aantal deelnemers: Maximaal 12
Avonden: 24 januari, 7 en 21 februari, 7 en 21 maart, 4, 8 en 25 april
Kosten: 150 euro

Cursus Tarot deel I

Ook start in januari de cursus Tarot I. De cursus wordt verzorgd door Helen.
In deel I van deze cursus gaan we aan de slag met de Grote Arcana. We gaan de betekenis van de kaarten leren en we gaan vooral werken met onze intuïtie. We leren de verschillende soorten leggingen en de betekenissen van verschillende combinaties. In deel II gaan we aan de slag met de Kleine Arcana. Deze cursus zal na de zomerstop zijn. Tijdens de cursussen gaan we veel oefenen met elkaar en met mensen die wij zelf uitnodigen. Ook voor deze cursus geldt: Je moet durven vertrouwen, durven blunderen en houden van heel veel leuke oefeningen. Na Tarot I en II komen er terugkomavonden. Tijdens deze avonden kun je je vragen stellen over leggingen die je hebt gedaan. Deze cursus maakt het mogelijk om echt aan de slag te gaan met de kaarten dus we kijken ook naar mogelijkheden om voor anderen kaarten te leggen op avonden die wij zelf organiseren of wie weet op de beurs van Arcana of een collega vereniging. Hoeft niet en kan wel! We gaan werken met de Rider Waite deck. In de folder staat om wel deck het gaat. Wil je de folder, mail of bel dan even met Arcana Baarn.

Plaats: De Pool
Aantal deelnemers: Maximaal 8
Avonden: 10 dinsdagavonden
Kosten: 175 euro