Spirituele Beurs 20 oktober 2024

We hebben inmiddels een heel netwerk aan goede en betrouwbare mediums opgebouwd en hebben onze doelen duidelijk voor ogen. Namelijk laagdrempelig, gevarieerd, aards, nuchter en natuurlijk met zuiverheid. Wij vinden het belangrijk dat bezoekers de mogelijkheid krijgen om kennis te maken met alle facetten van het spirituele en de mogelijkheid krijgen om zichzelf te ontwikkelen. De consulten zijn 15 a 20 minuten en soms moet je even wachten voordat je aan de beurt bent. Dat kan aan de wachttafel met een lekker bakkie koffie.

Dit geldt ook voor onze beurs. Deze is laagdrempelig en dit is zichtbaar in de consultprijzen. De mediums die bij Arcana op de beurs werken zullen niet meer dan 10 euro per consult vragen.

De Beurs:
Op 20 oktober 2024 is de spirituele beurs van Arcana. Op deze beurs vindt u (onder voorbehoud) diverse mediums: Rineke Stuurhaan, Marieke, Jana, Jolanda de Koter, Adri Rijkelijkhuizen, Hans Thijssen, Cristina Henderson, Meriam van Zanten, Nanja, Ilse Oehleschlager, Pascal, Babs Egtberts, Adinda Bentz van den Berg, Ria Groothuijse, Jolanda de Kruijf en Carla van der Bilt.

Zij verzorgen consults met:
Helderziende waarnemingen
Iriscopie
Astrologie
Tzolkin Consult
Foto’s van overledenen
Numerologie
Handlijnkunde
Auratekeningen
Lenormand kaarten
Tarotkaarten
Magnetiseren
Healing, etc.

Ook komt Carla van der Bilt weer met haar mooie winkel waar u stenen en allerlei mooie new age spullen kunt kopen. En dit keer op deze beurs is het ook mogelijk om een mooie zelfgemaakte drum te kopen bij Adri.

Aanvang beurs: 11.00 uur
Adres: Dahliastraat 18 Baarn
Info: 06-10400817
Entree: 8 euro
Consultprijs: 10 euro